Nieuws

Op zaterdag 23 februari 2018 start er weer een cursus Kinder EHBO volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis.

Deze cursus stelt u in staat om op 1 zaterdag gecertificeerd te worden volgens de wet IKK,
 

IKK 1 januari 2018: Verplicht EHBO voor kinderopvang

26 september 2017

Vanaf 1 januari 2018 zijn kinderdagverblijven en peuterspeelzalen verplicht hun werknemers op te leiden tot eerstehulpverleners. Op elk kinderdagverblijf en peuterspeelzaal moet altijd een werknemer aanwezig zijn met een geldig certificaat Eerste Hulp aan kinderen. Sinds 2015 zijn gastouders al verplicht een geldig en erkend EHBO-certificaat te bezitten.

Niet alle certificaten en diploma’s voldoen aan de IKK verplichting (IKK: Wet op Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang). Alleen de certificaten en diploma’s vermeld in het Register EHBO-certificaten van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voldoen aan deze eis. Het certificaat Eerste Hulp aan kinderen en het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis worden door het ministerie erkend als een geldig EHBO-certificaat voor de gehele kinderopvang. 

Zoals u op de pagina van het ministerie kunt lezen voldoet u met het certificaat van het Oranje Kruis geheel aan de gestelde eisen.

Schrijf u nu in en wees verzekerd van een plekje op zaterdag 24 februari.

De cursus word verzorg in onze lesruimte op Sterrebaan nr 5 te Utrecht en zal aanvangen om 09.00 uur de geplande eindtijd zal omstreeks 17.00 uur liggen.

 

Voor meer informatie en inschrijven kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even bellen via 06-13666319

 

Met trots kunnen wij u melden dat wij vanaf heden ook een gecertificeerd Medic First Aid trainings center zijn.

Ons trainings center in terug te vinden op de HSI website onder Trainings Center ID 2457458.

Dit nummer geeft weer dat wij een officieel erkent trainings center zijn en volgens de richtlijnen van de HSI opleiden.

Al onze Medic First Aid opleidingen voldoen aan de daaraan gestelde eisen en zijn wereldwijd erkend.

Wij werken uitsluitend met de nieuwste materialen op het gebied van training en opleiden waardoor u altijd verzekerd bent geleerd te hebben werken met bv. de nieuweste modellen AED's enz enz.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden neemt u dan gerust contact met ons op.

 

 

Basis BHV cursus white Label.

Bij voldoende inschrijving plannen wij weer een basis BHV cursus in 2 dagen op lesdag 1 zal er uitgebreid stil worden gestaan bij brand en ontruiming, op lesdag 2 zal het EHBO gedeelte aanbod komen.

Deze cursus vindt plaats op onze eigen les locatie op Sterrebaan nr. 5 in Utrecht alwaar wij gevestigd zijn boven Fides Pets and Stuff. Als u zich wilt inschrijven of meer informatie wenst kunt u contact opnemen met J. van Haren tel; 06-13666319 

 

 

Workshops

Wist u dat u bij Global-care4U ook terecht kunt voor allerhande workshops! Of het nu een om Workshop op het gebied van Reanimatie, Kinder EHBO, Sport EHBO of een workshop geheel gewijd aan verbanden gaat. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden en kosten.

Wij kunnen deze workshops op elke gewenste locatie plannen en organiseren, minimale deelname 6 personen.