Materiaal

Verbandtrommel controle service            

                                                                                                                                          

 

 

Of u nu opzoek bent naar een verbandtrommel voor in huis, de auto of een trommel voor in een bedrijf bij ons vindt u verbandtrommels van goede kwaliteit. Daarnaast bent u met de jaarlijkse controle van uw verbandtrommel altijd verzekerd dat deze compleet is en grijpt u niet mis. Deze service kan desgewenst meerdere keren per jaar plaatsvinden als er veel gebruik gemaakt wordt van de verbandtrommel, ook kunt u er voor kiezen om verbruiksmaterialen als pleisters los bij te bestellen in handige dispensers en deze aan bv. de muur naast de verbandtrommel te bevestigen.

Onze service

Wij controleren jaarlijks (indien nodig vaker) de verbandtrommels binnen uw bedrijf. Deze controle kost u slechts € 5,95 excl. BTW. Daarbij wordt gekeken naar volledigheid en houdbaarheidsdatum van de producten. U krijgt automatisch bericht wanneer het jaar of periode verstreken is. Verder kunnen wij afhankelijk van de situatie en wensen de verbandtrommels aanvullen met extra producten naar keuze. Mocht u specifieke wensen hebben wat betreft een merk, product of service dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit zoeken wij graag voor u uit. 

 

 

AED Kopen

U wilt een automatische externe defibrillator (AED) kopen? Bekijk en vergelijk onze AED’s hieronder.In sommige gevallen krijgt u subsidie van uw gemeente. Alle apparaten zijn veilig en betrouwbaar, voldoen aan (inter)nationale wettelijk gestelde eisen en bezitten een CE-keurmerk.

 

Aandachtspunten bij het kopen van AED’s

·        Bergt u uw AED op in een stoffige of vochtige omgeving?

·        Gaat u een halfautomatische of volautomatische defibrillator kopen?

·        Gebruikt u uw AED bij kinderen?

·        Is uw AED bestemd voor een omgeving met veel lawaai?

·        Is garantietermijn belangrijk voor u?

·        Heeft u behoefte aan reanimatieondersteuning?

·        Wat is de levensduur van de batterij en elektroden?

 

Onze AED'S

Op dit moment leveren wij slechts alleen de AED’s van Phillips. Dit is een bewuste keuze geweest, deze AED’s hebben een zeer snelle en accurate analysetijd waardoor er kostbare secondes gewonnen worden. Daarnaast zijn deze Phillips AED’s gemaakt om een schok te kunnen  toedienen binnen 8.2 seconden na analyse. Op dit moment leveren wij een 3 tal AED’s en alle benodigde los te verkrijgen onderdelen voor deze AED’s denk hierbij aan tassen, muurbeugels, accu’s, pad’s, stickersets en fast respons sets.

De modellen die wij leveren:

·        Phillips HeartStart HS-1  

 

 

·        Phillips HeartStart FRx 

 

 

·        Phillips HeartStart FR3 

·        Phillips HeartStart HS-1 TRAINER (speciaal voor docenten reanimatie AED en EHBO verenigingen)

·        Phillips HeartStart FRx TRAINER (speciaal voor docenten reanimatie AED en EHBO verenigingen)

·        Phillips HeartStart FR3 TRAINER (speciaal voor docenten reanimatie AED en EHBO verenigingen)

 

Voor prijzen en informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-13666319